Diagnostic organizational Evaluarea personalui Asistenta in schimbarea organizationala Training si instruirea personalului Consultanta manageriala personalizata Sesiuni de teambuilding
ELF consulting – psihologie manageriala, resurse umane
prima pagina de ce elf? servicii elf clientii nostri contact
harta site

Articole

Noutati în psihologia organizationala

Forum

Dezbateri teoretice la probleme practice

Dictionar

Concepte, comentarii exemple, interpretari

Divertisment

Si managerii zambesc...

evaluarea personalului - servicii si oferte elf
Managementul resurselor umane in sec XXI

“Este bine sa ai oameni buni dar e si mai bine sa stii si cat sunt de buni.”
elf
Specialistii nostri va ofera nu numai o evaluare a performantelor personalului dar si constructia unui sistem de evaluare intern permanent.
Evaluarea se adreseaza tuturor categoriilor de personal angajat dar poate contine si auditul posturilor de conducere.
Evaluarea personalului se poate realiza cu accent asupra potentialului psihologic al angajatilor sau din perspectiva eficientei profesionale in cadrul organizatiei.
Intentia de a realiza o evaluare riguroasa a pesonalului din perspectiva eficientei profesionale noi o interpretam si o proiectam ca facand parte dintr-un sistem integrat de management al performantei. O analiza a modului de intelegere a ceea ce inseamna performanta este la fel de necesara in cadrul evaluarii de personal ca atunci cand incepi un joc si trebuie sa stii regulile jocului dinainte.

“Resursele umane din cadrul unei organizatii pot fi o sursa de avantaj competitiv daca si numai daca munca oamenilor este evaluata si valorizata, indiferent cat de simplu sau complex este sistemul de evaluare.”
elf
copyright © 2005 elfconsulting

web design by ripple design
html & php script by arocora