Diagnostic organizational Evaluarea personalui Asistenta in schimbarea organizationala Training si instruirea personalului Consultanta manageriala personalizata Sesiuni de teambuilding
ELF consulting – psihologie manageriala, resurse umane
prima pagina de ce elf? servicii elf clientii nostri contact
harta site

Articole

Noutati în psihologia organizationala

Forum

Dezbateri teoretice la probleme practice

Dictionar

Concepte, comentarii exemple, interpretari

Divertisment

Si managerii zambesc...

diagnostic organizational - servicii si oferte elf
Managementul resurselor umane in sec XXI

“Ca sa stii cat de bine joaca echipa ta trebuie sa vezi jocul si din tribuna.”
elf
Scanarea generala a potentialelor probleme, disfunctii, surse de conflict si investigarea cauzelor ce scad performanta este esenta unei activitati de diagnostic organizational in acceptiunea noastra.
Consultantii elf realizeaza analiza organizatiei din perspectiva performantelor operationale, a structurilor organizatorice, a eficientei sistemelor de lucru si auditul culturii organizationale. Analiza se poate face in context de criza sau de dezvoltare.
Rolul specialistilor nostri continua pana la implementarea solutiilor si masurarea rezultatelor.
Managerii organizatiilor care ne solicita o analiza diagnostic raman surprinsi ca intr-un astfel de demers avem nevoie initial si de un raspuns detaliat la urmatoarea intrebare: “Cum doriti sa fie organizatia peste 3 ani si cum va imaginati ca o sa munceasca angajatii ei atunci?”

“Daca vrei sa stii unde te afli spune-mi incotro mergi, altfel, pot sa iti spun ca te afli <aici> insa amandoi stim ca raspunsul asta nu iti este de nici un folos.”
elf
copyright © 2005 elfconsulting

web design by ripple design
html & php script by arocora