Diagnostic organizational Evaluarea personalui Asistenta in schimbarea organizationala Training si instruirea personalului Consultanta manageriala personalizata Sesiuni de teambuilding
ELF consulting – psihologie manageriala, resurse umane
prima pagina de ce elf? servicii elf clientii nostri contact
harta site

Articole

Noutati în psihologia organizationala

Forum

Dezbateri teoretice la probleme practice

Dictionar

Concepte, comentarii exemple, interpretari

Divertisment

Si managerii zambesc...

Misiune si valori elf Managementul resurselor umane in sec XXI
Echipa de consultanti elf este alcatuita din psihologi a caror studii aprofundate in domeniul psihologiei organizationale si a managementului competitiv sunt dublate de o practica manageriala intensa atat in companiile romanesti cat si in cele straine. Perspectiva noua pe care o aducem sistemelor de consultanta a mediului de afaceri din Romania are la baza principii si metode psihologice utilizate cu succes in sistemele psihoterapeutice si de instruire moderne.
Prin noi, managerii unei organizatii nu vor afla doar un diagnostic si „o reteta” ci vor fi capabili sa interpreteze ei insisi organizatia proprie, cu limitele sale dar si cu potentialul sau neexplorat. Orice sistem de solutii este considerat elf daca acestea sunt:
Elegante
Proiectate pentru a fi usor de aplicat, suficient de simple dar eficiente.
Logice
Riguros argumentate, vazute ca logice si necesare de catre toti cei carora le sunt adresate aceste masuri.
Flexibile
Adaptate la particularitatile specifice firmei, la „personalitatea” echipelor si departamentelor organizatiei.

Misiunea si valorile elf
elf aduce cunoasterea mai aproape de oamenii care cladesc companiile de succes. O parte insemnata a problemelor cu care se confrunta managementul secolului 21 deriva inca din exploatarea redusa a aptitudinilor angajatilor, a potentialului si dorintei acestora de autodepasire. Suntem convinsi.
Creativitatea, performanta si puterea de adaptare a organizatiilor ce este necesara in confruntarea cu dinamica schimbarilor de azi exista in oamenii care alcatuiesc aceste organizatii. O putem dovedi.
Performantele marilor companii stau in calitatile oamenilor obisnuti capabili de performante neobisnuite. Aceste calitati trebuie doar descoperite, evaluate, interpretate si puse in valoare. Acest lucru il facem.

“Daca inaintea oricarei actiuni noi sau complexe toti angajatii unei organizatii s-ar gandi mai intai la valorile corporative atunci nu ar mai fi nevoie de atatea firme de consultanta.”
elf
copyright © 2005 elfconsulting

web design by ripple design
html & php script by arocora