Diagnostic organizational Evaluarea personalui Asistenta in schimbarea organizationala Training si instruirea personalului Consultanta manageriala personalizata Sesiuni de teambuilding
ELF consulting – psihologie manageriala, resurse umane
prima pagina de ce elf? servicii elf clientii nostri contact
harta site

Articole

Noutati în psihologia organizationala

Forum

Dezbateri teoretice la probleme practice

Dictionar

Concepte, comentarii exemple, interpretari

Divertisment

Si managerii zambesc...

Consultanta manageriala, coaching - servicii elf
Managementul resurselor umane in sec XXI

Te poti plange ca problemele din firma ta sunt nemai-intalnite sau de nerezolvat datorita... si urmeaza sa imi spui zeci de argumente... Ai dreptate ca acestea sunt constrangeri care iti limiteaza actiunea dar nu-i asa ca nu te poti convinge nici macar pe tine ca solutiile s-au terminat?
elf
Cresterea eficientei profesionale a managerilor este esenta tuturor activitatilor consultantilor elf.
In anumite acceptiuni termenul de coaching este sinonim cu cel de dezvoltare personala. Noi ne referim cu precadere la sensul lui mai specific de optimizare a potentialului unui manager in confruntarea cu mediul organziational; iar ca metoda: participarea nemijlocita a unui psiholog ce va juca rolul unui “asistent” suficient de interogativ si perseverent astfel incat solutiile sa fie descoperite chiar de catre managerul asistat.
Cele mai multe obiective generale ale programelor de coaching vizeaza optimizari cognitiv-atitudinale si comportamentale la nivelul persoanelor asistate, cum ar fi: eliminarea blocajelor ce conduc la stres, inactiune sau supraactiune, cresterea capacitatii de a opera cu informatiile si cunostintele din cadrul companiei, un mai bun management al timpului propriu, atitudini mult mai flexibile, abilitati de identificare a unui set mult mai larg de optiuni si lista poate continua.
Desi sunt mult mai pretentioase si mai elaborate, prgramele de coaching se pot realiza si la nivelul echipelor !

“In activitatea de consultanta manageriala trebuie sa joci rolul inteleptului, in programele de coaching trebuie sa fii pur si simplu elf.”
elf
copyright © 2005 elfconsulting

web design by ripple design
html & php script by arocora