Diagnostic organizational Evaluarea personalui Asistenta in schimbarea organizationala Training si instruirea personalului Consultanta manageriala personalizata Sesiuni de teambuilding
ELF consulting – psihologie manageriala, resurse umane
prima pagina de ce elf? servicii elf clientii nostri contact
harta site

Articole

Noutati în psihologia organizationala

Forum

Dezbateri teoretice la probleme practice

Dictionar

Concepte, comentarii exemple, interpretari

Divertisment

Si managerii zambesc...

Asistenta in schimbare organizationala - servicii elf
Managementul resurselor umane in sec XXI

Nu e obligatoriu sa gasesti cea mai buna structura de organizare. Ai nevoie de sisteme dinamice aflate intr-un permanent proces de imbunatatire ... si oameni entuziasti.
elf
Cea mai interesanta provocare a vietii manageriale, inevitabila pentru organizatiile de azi, sta in schimbare. Complexitatea unui asemenea demers ii obliga pe manageri sa se confrunte cu procese a caror legitati nu se lasa usor descoperite.
Implementarea unui software enterprise, reorganizarea sistemelor de comunicare, construirea unei culturi reale orientate spre client sunt doar cateva din ariile in care este nevoie de un demers sistematic, riguros si eficient.
elf va permite sa identificati factorii critici de succes, punctele de rezistenta si de inertie in demersurile de schimbare organizationala si va putem asista pas cu pas in schimbarile pe care doriti sa le realizati inca din primele faze in care stabiliti strategia, planificati procesul si identificati obstacolele in calea schimbarii.

“Angajatii nu sunt dispusi sa se schimbe de dragul unei idei chiar daca sunt de acord cu ea, nici datorita unei planificari atente a procesului de schimbare sau datorita unui manager simpatic si inteligent, ci doar daca la toate acestea vom sti sa construim viziunea, increderea si implicarea.”
elf
copyright © 2005 elfconsulting

web design by ripple design
html & php script by arocora